• Background Image

    Bedste anvendelse af automatiseringer – Hvad menes der?

    August 23, 2016
    af DuGlemmerDetAldrig

Som du nok allerede har opdaget, har vi hos DuGlemmerDetAldrig startet en affiliatekonkurrence. I konkurrencen har du mulighed for at vinde 2.500 kr. for bedste anvendelse af automatiseringer, men hvad menes der egentlig med det? Det forsøger vi at uddybe i dette indlæg.

Hos DuGlemmerDetAldrig ser vi på ”automatisering” som et meget bredt begreb. Det er kun dine kreative evner, der sætter grænserne. Herunder kommer vi med forskellige bud på, hvordan du kan benytte automatiseringer på dit affiliatesite, så du kan være med i konkurrencen om de 2.500 kr.

Godt indhold der automatisk skaber links og omtale

Du kan for eksempel vælge at skabe så godt indhold, at det automatisk vil skabe links og omtale. Det kan være en videoberetning af en given oplevelse som går hen og bliver viral. Det kan også være en stor guide, der hjælper en masse mennesker med et konkret problem. Mulighederne er mange inden for dette felt, hvis du lader dine kreative evner få frit løb.

Et godt eksempel på indhold, der automatisk har skabt links og omtale, det er http://www.skjoldby.com/www-historie. En side som er udarbejdet af Skjoldby & Co. Måske kan du bruge ideen på din side om oplevelser?

Produktfeeds

En anden mulighed du kan gøre brug af i forhold til automatiseringer, det er produktfeeds. Produktfeeds er måske ikke det første, der falder dig ind at bruge, når du skal sælge oplevelser som affiliate. Dog kan det helt sikkert lade sig gøre med den rette tilgang. Hvis du har spørgsmål eller lignende om vores produktfeed, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. 

Læs mere om produktfeeds hos Partner-Ads.dk.

Retargeting (Facebook og Google AdWords)

Retargeting er også en glimrende måde at bruge automatisering på. Hvis du for eksempel har et affiliatesite om spaophold i Danmark og du ved, at dine besøgende har en forholdsvis lang beslutningsproces, før de svinger dankortet – så bør du overveje retargeting. Eksponering af din side om spaophold for tidligere besøgende, kan være med til at modne den potentielle kunde og ikke mindst gøre affiliatesitet mere profitabelt.

Hvis du gerne vil i gang med retargeting på Facebook, kan du med fordel læse Halfdan Timms guide på http://facebookretargeting.dk/ eller se nedenstående videoguide: 

Affiliate Plug.in: Sammenligning af priser

Prissammenligning kan hurtigt og nemt automatiseres. Især hvis du benytter dig af Affiliate Plug.in. Der er bestemt mulighed for at sammenligne priser på oplevelser – for eksempel en tur i luftballon. Som du nok ved, har DuGlemmerDetAldrig en håndfuld konkurrenter som du kan bruge i din prissammenligning.

Vidste du godt, at det er vores egen kodekonge Lars som står bag Affiliate Plug.in? Læs mere om Affiliate Plug.in!

Brug autoresponders på din mailingliste

Er du god til at samle mails til dit nyhedsbrev? I så fald bør du kraftigt overveje at bruge autoresponders. Autoresponders er en glimrende måde at automatisere på. Når først du har opsat din autoresponder, kan du i teorien læne dig tilbage og se pengene rulle ind. Vi anbefaler dog, at du løbende tester dine nyhedsbreve, så du laver dem så profitable som muligt.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply