• Background Image

    DGDA er Elite Annoncør på Marketers.dk

    August 11, 2016
    af DuGlemmerDetAldrig

DuGlemmerDetAldrig.dk er Elite Annoncør på Marketers.dk. Det betyder, at vi har et strømlinet affiliateprogram som giver vores affiliates de bedste forudsætninger for at tjene mange penge.

Rådgivet af de bedste i branchen

Som Elite Annoncør er vi rådgivet af nogle af de bedste affiliates i branchen. Det betyder, at vores program er optimeret på alle leder og kanter, så du som – ny eller gammel – affiliate kan få maksimal succes.

Derfor skal du være medlem af Marketers.dk

 

6X_sgHg5Vi anbefaler alle vores affiliates at blive medlem af Marketers.dk. Marketers.dk er nemlig det perfekte sted at søge ny viden, sparre og ikke mindst blive meget dygtigere til online markedsføring. Et medlemskab vil med stor sandsynlighed sætte turbo på din affiliateforretning.

Få 11% i salgskommission som medlem af Marketers.dk

En af de helt store grunde til at blive medlem på Marketers.dk er, at du får en højere kommission, når du sender kunder til DGDA. For at være helt præcis får du hele 11% i kommission, hvilket giver dig gode forudsætninger for at bygge en god affiliateforretning op omkring DuGlemmerDetAldrig.dk.

Adgang til et væld af lærerige debattråde, medlemstilbud og webinars

Ud over højere salgskommission får du også adgang til et væld af debattråde, medlemstilbud og spændende webinars. Herunder kan du se titlerne på en række udvalgte webinars:

  • Webinar 006: Linkbuilding for Affiliate Marketers
  • Webinar 012: Fordoble din indtægt Del 1
  • Webinar 045: Søgeordsanalyse – Sådan finder du alle de søgeord, du har brug for

Der er ingen tvivl om, at du som Marketers.dk-medlem vil blive en meget bedre affiliatepartner. Og jo bedre du er, jo flere penge tjener du!

Et stærkt netværk

Et stærkt netværk er værd at stræbe efter, når du arbejder med online markedsføring – især affiliate marketing. Og som medlem på Marketers.dk vil dørene blive åbnet til en masse områdeeksperter, hjælpende og erfarne medlemmer og meget mere.

I skrivende stund findes der 840 indlæg i kategorien ”Affiliate” med dertilhørende 8.693 kommentarer. Disse tal vidner altså om en meget høj aktivitet. En aktivitet som du bør være en del af!

Få den bedste start som DGDA-affiliate

Hvis du gerne vil give dig selv de bedste forudsætninger for at tjene mange penge på vores affiliateprogram, anbefaler vi, at du ser/hører nedenstående webinars.

Del 1

Del 2

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply