• Background Image

    Sæt turbo på dit affiliate site med disse tips

    August 15, 2016
    af DuGlemmerDetAldrig

Drømmer du om at lave et affiliatesite, der hvert eneste år kan finansiere en ferie til sydens sol? I så fald er dette indlæg værd at læse. Her får du nemlig en håndfuld tips, der kan hjælpe dig med at sætte turbo på dit affiliatesite!

Læs eksperternes bedste tips og tricks

 

Her på bloggen har vi fået nogle af de dygtigste DGDA-affiliates til at løfte sløret for deres tips og tricks – og det er der kommet denne fine artikel ud af.

I artiklen finder du en masse konkrete tips og tricks, der uden tvivl er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have et skub i den rigtige retning. De mange tips og tricks vil med stor sandsynlighed være med til at booste dit affiliatesite herunder besøgstal og indtjening.

Geninvestér det du tjener

 

hero10Drømmer du om at lave en side som tjener mere end et par håndøre om måneden? En af de bedste måder at gå fra håndøre til en stabil bi-indtægt er ved hjælp af geninvesteringer. Geninvestér din affiliateomsætning i siden, og du vil med stor sandsynlighed opleve en ganske habil vækst.

Nyt indhold

Du kan for eksempel vælge at geninvestere i nyt indhold. Fordelen ved nyt indhold er, at det vil trække mere trafik, gøre siden større og ikke mindst øge dine chancer for en større indtjening. Et godt eksempel er at få en tekstforfatter til at hjælpe dig. På den måde kan du produceret mere indhold på hurtig og effektiv vis. 

Markedsføring af siden

Du kan også vælge at investere i markedsføring af din affiliateside. Det kan for eksempel være linkbuilding, hvor du får hjælp udefra til at bygge nogle stærke links. Som du nok ved, vil stærke links være med til at booste dine placeringer i SERP – og det har alt andet lige en positiv effekt på din indtjening.

En anden mulighed er at investere i PR. Få et PR bureau til at hjælpe dig med at skaffe omtale til siden. Med den rette PR indsats er det i øvrigt muligt at få links og omtale fra nogle af de helt store medier – og det er noget som vil give dine konkurrenter seriøs baghjul!

Indgå et relevant samarbejde

 

Hvis du er god til at skrive indhold, men ikke rigtig forstår at opsætte en flot WordPress-side, så giver det god mening at “teame up” med en dygtig person. Et affiliatesite kan være svært at drive til succes, hvis du for eksempel mangler nogle vigtige kompetencer inden for SEO, WordPress, copywriting og lignende. Derfor vil vi råde dig til at tænke over mulige samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig med at sætte skub i tingene! Du kan for eksempel indgå samarbejde med følgende:

  • Datamatiker/udvikler
  • Studerende som er fantastisk god til at skrive
  • En gut eller gutinde der kan banke dine søgeresultater helt i top
  • Et geni inden for billedbehandling

Mulighederne er mange!

Husk: Rom blev ikke bygget på én dag

 

Selvom det måske lyder ”lige til” at opbygge et indbringende affiliatesite, er det vigtigt at huske, at Rom ikke blev bygget på én dag. Det tager tid at bygge et indbringende og sundt website. Derfor skal du væbne dig med tålmodighed. Dog er der ingen tvivl om, at ovenstående tips og tricks vil gøre ”ventetiden” betydeligt kortere.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply