• Background Image

    Tip: Ekspandér din affiliateforretning til udlandet

    June 20, 2017
    af Simon

Når du føler, at der ikke er mere at komme efter inden for din niche i Danmark, så kan du med fordel ekspandere din affiliateforretning til udlandet. Du kan for eksempel begynde at være oplevelsesaffiliate for TrueStory.no i Norge og TrueStory.se i Sverige.

Derfor skal du gå overseas

En af de helt store fordele ved at ekspandere et affiliatesite til udlandet er, at du får adgang til mere trafik. Og mere trafik giver typisk mere omsætning. Danmark er ikke kun et lille land størrelsesmæssigt, men også når det gælder potentiel trafik.

Derudover kan du være heldig at finde en mere købestærk befolkning end den danske. Et godt eksempel er Norges befolkning, der er meget købestærke på internettet. Hos DuGlemmerDetAldrig oplever vi, at den gennemsnitlige ordrestørrelse på vores norske shop er markant højere end den danske. Det er en stor fordel for dig som oplevelsesaffiliate, der overvejer at ekspandere dit site til Norge.

En tredje god grund til at gå overseas er, at konkurrencen kan være uhyre lav sammenlignet med Danmark. Her tænkes der primært på konkurrencen i SERP. Det vil sige, at du med en relativ beskeden indsats kan erobre lukrative placeringer som oplevelsesaffiliate. Et godt eksempel er det norske affiliatesite Opplevelsesgave.com, der har fået en top-2 placering på søgeordet ”opplevelsesgave” allerede seks måneder efter køb af domæne.

Lav et skalerbart site fra starten af

Synes du, at det lyder spændende at være affiliate i udlandet? I så fald anbefaler vi, at du laver et skalerbart site fra starten af. På den måde har du hele fundamentet klar til at rykke udenlands. Du kan for eksempel bruge tid på at lave indhold, der uden problemer kan oversættes og bruges i andre lande.

Det er nemt at finde oversættere og udenlandske tekstforfattere

Det største ”problem” i forhold til at være (oplevelses)affiliate i udlandet, det er oversættelse og udarbejdelse af indhold. Det er faktisk en fejl at kalde det et problem, for det er uhyre nemt at få hjælp. Det er især nemt, hvis du overvejer at ekspandere til nærmarkederne Norge, Sverige og Tyskland.

Der findes et væld af dygtige oversættere og tekstforfattere i Danmark som oven i købet ikke koster spidsen af en jetjager. Brug lidt tid på at finde en person, der rammer hovedet på sømmet i forhold til din tone of voice – og så er du godt kørende!

Skriv til os hvis du har brug for hjælp

Hvis du gerne vil have yderligere hjælp til at starte et affiliatesite op i udlandet, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig godt i gang med dit udenlandseventyr!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply