• Background Image

  Tjen penge online med DGDA

  August 12, 2016
  af DuGlemmerDetAldrig

Du er med stor sandsynlighed landet på denne side, fordi du gerne vil vide mere om, hvordan du kan tjene penge online. Hos DuGlemmerDetAldrig.dk giver vi dig en gylden mulighed for at tjene penge via internettet. En mulighed du kan læse meget mere om herunder.

Tjen penge vha. affiliate marketing

 

Hos DGDA benytter vi os af en markedsføringsmetode ved navn affiliate marketing – og dette er din indgangsvinkel til at tjene penge online.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er helt konkret en performancebaseret gren inden for online markedsføring. Det kan sammenlignes med en sælger som er 100% provisionslønnet. I al sin enkelthed går affiliate marketing ud på at sende kunder/leads til virksomheder og webshops.


Her er et konkret eksempel:

Lad os antage, at du gerne vil tjene penge online ved at sende kunder til os. Du opretter derfor en hjemmeside om oplevelser, oplevelsesgaver eller lignende. På denne hjemmeside henviser du dine besøgende til DuGlemmerDetAldrig.dk i form af affiliatelinks eller bannere.  

Når en besøgende klikker på affiliatelinket/banneret og efterfølgende køber en oplevelse, har du og din hjemmeside genereret et affiliatesalg. Hvis oplevelsen koster 1000 kr., vil du modtage 100 kr. i provision, da vi giver 10% i salgsprovision. På den måde kan du altså tjene penge online.


Er du stadig ikke helt skarp på, hvordan affiliate marketing fungerer, vil vi anbefale dig at læse denne artikel om emnet eller se nedenstående video.

 

Find vores affiliateprogram hos Partner-ads

Hvis du er klar til at tjene penge med os, kan du finde vores affiliateprogram hos affiliatenetværket Partner-ads som er et af Danmarks absolut bedste. Det er Partner-ads, som agerer mellemmand mellem os og dig: Det vil sige, at de varetager indbetalinger fra DGDA, udbetalinger til dig og tracker de klik og salg du laver (føre statistik). På den måde er du garanteret et godt og gennemsigtigt samarbejde.

Sælg oplevelser og få 10% i salgsprovision

Som tidligere nævnt giver vi dig 10% i salgsprovision. Dog er det muligt at få 11%, hvis du tilmelder dig marketingforummet Marketers.dk. I august (2016) har vi haft en EPC på 4,33 kroner. Det betyder med andre ord, at du i gennemsnit vil tjene 4,33 kroner pr. klik du sender til os. Beløbet kan dog være højere eller lavere afhængig af, hvor god du er til at konvertere klik til køb.

Har du brug for hjælp til at komme godt i gang?

Hvis du har spørgsmål eller mangler et lille puf for at komme godt i gang, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne gå i dialog med dig med henblik på at gøre samarbejdet så profitabelt som muligt. Du kan kontakte vores affiliate-ansvarlige på jakob@duglemmerdetaldrig.dk. Hvis du stadig ikke er blevet træt af at læse om online indkomst, kan du herunder læse mere om fordelene ved at tjene penge online.

Bliv din egen chef og arbejd hjemmefra – eller hvorfra du har lyst!

 

white-sand-1531870_640En af de helt store fordele ved at tjene penge online er, at du har mulighed for at være din egen chef. At være chef for sig selv har mange positive effekter: Du kan bl.a. selv bestemme, hvornår og hvor du har lyst til at arbejde – og det giver dig en kæmpe frihed.

Affiliate marketing giver dig mulighed for at arbejde under palmerne

Ved at tjene penge online har du faktisk mulighed for at arbejde under sydens sol. Hvem vil ikke gerne arbejde under palmerne med en kølig drink i hånden? Du skal blot have en computer og dertilhørende adgang til internettet for at være ”arbejdsdygtig”.

Kan du leve af affiliate marketing?

Det helt korte svar er ja. Det ér faktisk muligt at leve af affiliate marketing. Det kræver dog en ihærdig arbejdsindsats at nå et niveau, hvor du kan leve af dine online indtægter. Du kan altid starte i det små og bygge din forretning langsomt op – for eksempel ved siden af arbejdet eller studiet. På den måde kan du løbende gøre dig nogle værdifulde erfaringer, inden du kaster dig 100% ud i livet som affiliate marketer.

LÆS OGSÅ: Skab salg til DGDA med disse tre metoder

Det er dog langt fra alle, der har en målsætning om at leve af affiliate marketing. Langt de fleste vil ”blot” tjene lidt ekstra lommepenge, hvilket denne markedsføringsmetode giver dig rig mulighed for.

Andre måder at tjene penge online på

 

Hvis affiliate marketing ikke er din kop te ift. at tjene penge online, findes der heldigvis et væld af andre metoder du kan gøre brug af. Herunder har vi listet fem af de mest populære metoder.

 1. E-bog

Er du ekspert på for eksempel græsplæner? Hvis du er, kan du faktisk tjene penge på din viden. Skriv en god e-bog om, hvordan man bedst muligt passer og plejer sin plæne. Denne e-bog kan du så sælge til haveejere og lignende, der gerne vil have viden om, hvordan man får den flotteste græsplæne.

 1. Online tekstforfatter

Er du god til at skrive? Udnyt dine kompetencer og bliv online tekstforfatter. Der er en stor efterspørgsel efter folk som kan ”skrive til internettet”. Hvis du gerne vil være online tekstforfatter, er det en uhye god ide at sætte sig ind i emner som:

 • SEO
 • Affiliate marketing
 • Konverteringsoptimering
 • Content Marketing 
 1. Webshop

En tredje måde du kan tjene penge online på, det er ved hjælp af en webshop. Fordelen ved webshoppen er, at du kan tjene penge online døgnet rundt alle årets 365 dage. Ulempen er, at der typisk følger en masse administrative opgaver, der tager meget af din tid – sammenlignet med de fire andre metode. Dog kan du outsource langt de fleste administrative opgaver for på den måde at gøre shoppen mere uafhængig af dig. 

 1. Blogger (sælg reklameplads)

Der er rig mulighed for at tjene penge online som blogger. Hvis din blog har tilpas mange besøgende, er det ikke svært at komme i kontakt med virksomheder, som gerne vil købe reklameplads. Derudover kan du tit og ofte også få lov til at anmelde en masse lækre produkter, hvilket også er en form for ”belønning”. 

 1. Salg af online kurser, coaching og lignende

Er du god til at få folk i bedre cykelform? Hvis ja, kan du overveje at sælge din ekspertise i form af online coaching. Alternativt kan du lave ”bullet proof” træningsprogrammer som du kan sælge for et passende beløb. Der er også mulighed for at sælge 1 til 1 rådgivning via Skype. Mulighederne er mange!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply